ZAPOČNITE SVOJU AVANTURU!

Otkrijte potpuno novi svijet! Osjetite slobodu velikog plavetnila! Doživite nove pustolovine i istražite još neistražene svjetove! Steknite nove prijatelje! Ronjenje je puno jednostavnije nego što mislite. Budite spremni prihvatiti izazov i zaronite u potpuno novi svijet!

diver-diamond-ssi

ssi-logo

online_training_2

Osnovni tečaj Open Water je najsigurniji način da započnete svoju ronilačku avanturu! Oprema i ronilačke vještine osiguravaju Vam potpuno zadovoljstvo pri ronjenju.Početak je jednostavan!

Prijavite se za kompletan Open Water Diver tečaj ili započnite sa Scuba Diver programom. SSI program je sastavljen tako da možete učiti u miru i kad Vam je najprikladnije.

Detaljnije informacije o Open Water Diver programu možete potražiti u više od 2400 SSI ronilačnih centara ciljem svijeta ili se prijavite na portalu www.diveSSI.com za BESPLATAN Online program.

Kad završite kompletan tečaj postati ćete certificirani SSI ronilac.

diver-ssi-card

OWD

SD

SSI certifikat je priznat diljem svijeta što otvara neograničene mogućnosti za Vaš budući ronilački doživljaj. No, tu zabava ne prestaje! Možete se uključiti u čitav niz uzbudljivih specijaliziranih ronilačkih tečajeva i tako podići razinu sigurnosti i zabave pri ronjenju. SSI će pritom biti pouzdan prijatelj koji Vas prati na putu u Vašu ronilačku avanturu.

diving-school

get-ssi-card-v.2